GENOMGÅENDE LÄGENHET I VÄLSKÖTT BOSTADSRÄTTSFÖRENING

I Lund finns det många bra bostadsrättsföreningar och HSB:s bostadsrättsförening LINERO i Lund är en mycket trevlig och välskött förening med en engagerad styrelse som ser till att allt fungerar i och runt om föreningens byggnader.

Föreningens ekonomi är mycket god och föreningen har f.n. inga lån på sina byggnader!

I denna förening har vi återigen fått förtroendet att förmedla en mycket fin bostadsrätt. Denna är belägen på markplan (helt utan trappor) i ett välbeläget trevåningshus.

Bostaden är förd på stort vardagsrum med fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier, 2 renoverade sovrum, supersnyggt kök med matplats samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.
Addera härtill en mycket trevlig inglasad balkong som ligger i västerläge.

Till bostadsrätten hör ett enskilt förråd som är beläget i trapphuset utmed hela trapphusets bredd (8 kvm).

Bostadsrätten har en boarea om 78 m² och avgiften till föreningen är endast 4 171 kr/månad och då ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg!

Lägenheten är belägen på lugnt område med närhet till skolor, förskola och lekplats. Goda kommunikationsmöjligheter ut på ringvägarna till Lund och Köpenhamn.

Om du är intresserad av denna bostadsrätt så kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Boarea
78 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 171 kr/mån
Pris
2 250 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Mikael Ottosson

Ansvarig mäklare
0730-473700 mikael@hoab.se
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB är specialiserade på bostäder som skiljer sig från mängden. Dessa kräver en annan handläggning än vanliga försäljningar och här besitter vi mer än 100-års erfarenhet!

Vi samarbetar med specialutbildad fotograf, erfaren arkitekt, stylist och ad, allt för att ge din bostad det som den förtjänar och för att kunna maximera värdet av din försäljning.

Denna bostad är bara en av de som vi har till försäljning för stunden och fler är i antågande.

Vill du veta vad din bostad är värd och hur vi kan hjälpa dig att kvalitetssäkra din försäljning och samtidigt maximera utfallet vid en försäljning?

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer) för ett förutsättningslöst möte!
 Kämpagränden 23 B
 Kämpagränden 23 B
 Kämpagränden 23 B
 Kämpagränden 23 B
 Kämpagränden 23 B
 Kämpagränden 23 B
 Kämpagränden 23 B
 Kämpagränden 23 B
 Kämpagränden 23 B
 Kämpagränden 23 B
 Kämpagränden 23 B
 Kämpagränden 23 B
 Kämpagränden 23 B
Planritning

Allmänt

Ljus och fin lägenhet med genomgående vackra golv. Väggarna är målade i ljus kulör. Här har ägaren verkligen tagit hand om sin bostad på bästa sätt!

Hall

Ljus välkomnande hall i vinkel med vackra tåliga golv

Vardagsrum

Stort vardagsrum med vackert parkettgolv. Utgång till inglasad balkong i rakt västerläge.

Kök

Trivsamt kök med bra arbetsytor och plats för matbord (4-6 personer). Köket är från IKEA och sattes in av tidigare ägare.

Köket är utrustat med Electrolux spis, Thermex spisfläkt, Electrolux diskmaskin samt Electrolux kyl och frys.

Badrum

Helkaklat badrum med badkar, toalett och handfat med kommod. Badrummet renoverades av tidigare ägare.
I badrummet finns installerad tvättmaskin och torktumlare vilka medföljer köpet utan kostnad.

Sovrum x 2

Två trevliga sovrum med vackra golv. Båda med utsikt mot öster!

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Fast.beteckning
Adress
Kämpagränden 23 B
Område
Linero
Kommun
Lund
Boarea
78 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 171 kr/mån
Pris
2 250 000 kr eller högstbjudande

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1971
Fönster
Isolerglas
Uppvärmning
Vattenburen fjärrvärme. Ingår i månadsavgiften
Ventilation
Självdrag och mekanisk
Våningsplan
1 av 3. Hiss finns ej.
Övriga byggnader
Till bostadsrätten hör ett enskilt förråd som är beläget i trapphuset utmed hela trapphusets bredd (8 kvm).

Ekonomi

Pris
2 250 000 kr
Månadsavgift
4 171 kr/mån. I avgiften ingår vatten & värme (fast avgift), kabel-tv (Comhem) samt Bredband 250 (Telenor).
Andel i föreningen
0.37266%
Andel av årsavgift
0.37266%
Bostaden är pantsatt
Nej

Energideklaration

Status
Utförd
Prestanda
129 kWh/m2/år
Energiklass
E

Förening

Namn
LINERO (745000-3871)
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
745000-3871
Föreningens ekonomi
Föreningens banklån uppgår på bokslutsdagen till 0 kr.
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
274 st
Renoveringar
2019
Lekplatsbesiktning och åtgärd
Brytskydd C-Profilen för entrédörrar för bättre säkerhet

2019-2020
Byte av yttre fönsterbågar inklusive drevning
Systematiskt brandskyddsarbete inklusive prövning av rökluckor
Den årliga servicen på tvättutrustningen.
Gårdsplats
Flera grillplatser finns i området.
Gemensamma utrymmen
TVÄTTSTUGA
Tvättstugorna finns i hus 5, 13, 17 samt 21 och grovtvättmaskiner för mattvätt o dyl. finns i hus 5, och 17.

Föreningen har ett övernattningsrum som får användas av föreningens medlemmar. Detta kostar 100:-/dygn. Föreningen har även pingisrum för den aktive medlemmen. Föreningen har också en fritidslokal som kan hyras till en kostnad om 200 kr/tillfälle. En depositionsavgift erlägges om 500 kr.
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningens byggnader uppfördes år 1971 på fastigheterna Linero Vikingen 1 och Linero Vikingen 2 som föreningen innehar med äganderätt. Fastigheternas adresser är Kämpagränden 1-23 i Lund.

Bostadsrättsföreningen är en HSB-ansluten bostadsrättsförening. Föreningen består av 273 bostadsrätter och en hyresrätt. De tolv husen, vackert belägna på en höjd i sydöstra Lund med vidsträckt utsikt, är grupperade i fyra rader med tre hus i varje.

Lägenheterna är fördelade på 43 st. ettor (35–48 m²), 39 st. tvåor (62 alt. 71 m²), 156 st. treor (78 alt. 85 m²) samt 36 st. fyror (95 m²).

Området är grönt och luftigt, med fina strövområden inpå knuten. Inom området finns lekplatser som uppfyller EU:s krav på säkerhet, två grillplatser samt en liten fotbollsplan.

På LINERO torg (5 minuters gångavstånd) finns livsmedelsaffär, bibliotek, vårdcentral, apotek m.m. I närheten finns också grundskola, förskolor, fritidsgård samt Vikingahallen för olika slag av motion.

Lokal busslinje passerar området plus att det är nära till flera av Skånetrafikens hållplatser. För de boendes trivsel och för att garantera god service har vi en vicevärd på halvtid och fastighetsskötare från Climat80.

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och en engångssumma tas ut första året om 300 kr/hushåll. Ansökan om medlemskap görs på www.hsb.se/malmo.

Övrigt

Bostadsrätten säljes i befintligt skick. Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten och även kontrollera uppgifter med bostadsrättsföreningen.

Tillträde

Enligt överenskommelse med säljaren. Snart tillträde möjligt om så önskas!

Allmänt

Linero började byggas 1969 och här finns en väl utbyggd service, skolor, idrottsanläggningar, bibliotek, vårdcentral och butiker. På senare år har Linero centrum genomgått en stor förnyelse. För närvarande arbetar kommunen, LKF och flera byggföretag med att utveckla Linero, målsättningen är att skapa en vital och attraktiv stadsdel.

Kommunikation

Bilpendling:
Mot Malmö tar man lättast E22. Infart mot E22 finns både vid rondellen vid Odarslövsvägen- Norra Ringen (norra delen) och vid Dalbyvägen (södra delen). Färden tar ca 20 min med bil. För att komma till Dalby kör man lättast Dalbyvägen vars påfart finns i södra delen. Sandbyvägen tar oss till Södra Sandby och har sin påfart från Dalbyvägen (söder) eller Utmarksvägen (norr). Du kan även ta dig länge norrut eller söderut i landet via E22 och E6.

Cykelpendling:
Som en pulsåder genom Östra Lund ligger Hardebergaspåret, som är en länk mellan Östra Torn och centrum. För att ta sig in till centrum tar det ca 12 min. Om vi cyklar österut på Hardebergaspåret tar det oss ca 45 min att ta oss till Södra Sandby. Från Östra Torn finns även en cykelväg längs med Tunavägen som tar oss in till centrum och sedan vidare mot väster. Från Linero går ett cykelstråk längs med Dalbyvägen som tar oss in till centrum. Hela östra Lund är som ett fint nät av cykel- och gångvägar omgärdade av parker och grönska. Det finns därför goda cykelmöjligheter med bekväma avstånd till stora delar av Lund.

Busspendling:
Stadsbuss 3 tar oss till Lund C, alternativt avgår stadsbuss 6 från Nya Linero. Under vardagar avgår bussarna var 15 min och under helger ca var 30 min. Stadsbuss 1 avgår från Flygelskolan och tar ca 25 min in till centrum och går sedan vidare mot Klostergården. Regionsbuss 166, som också tillhör Lundalänken, avgår mot Södra Sandby var 15 min. Samma buss tar oss in till Lunds centrum på 6 min. Regionsbuss 171 avgår från Ideon och tar oss till Malmö på ca 20 min.

Tågpendling:
Från Lund C finns tågförbindelser med stora delar av landet. Det finns även smidiga pendlingsmöjligheter med Danmark.

Närservice

I Linero centrum ryms idag verksamheter inom handel, service och vård. Ambitionen är att bredda utbudet ytterligare för att möta den ökade efterfrågan i området. Förutom ICA-butik finns Fitness24Seven, restaurang, take away, frisören Salong Bellino och salongen Frisk och Vacker.